HET FORNUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1847 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Fornuis. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 20:05 Eten laat en bezorgd 20 huizen verderop. Bestelling incompleet. Gebeld met restaurant, krijg ik als reactie van degene die telefoon opneemt: ‘ik heb dit niet gedaan, dus ik kan er niks aan doen’. Hier bestel ik nooit meer!
20 nov 2022 om 19:58 Zoals altijd alles meer dan perfect
18 nov 2022 om 20:57 Erg lekker! Ook de appeltaart
22 okt 2022 om 13:44 Ik bestel heel vaak bij Het Fornuis en het eten is altijd heerlijk! Goed verpakt, geen fast food maar gewoon lekker en gezond eten. Bezorgers zijn altijd super vriendelijk en snel! Als ik 10 punten zou kunnen geven zou het Fornuis die ook krijgen!
16 okt 2022 om 12:18 Lekker eten en op tijd bezorgd
29 sep 2022 om 20:38 De vorige keer werd het eten naar de afdeling gebracht, nu afgegeven bij receptie ondanks mijn verzoek. Jammer
28 sep 2022 om 22:25 Erg weinig pepersaus en de kip was niet helemaal gaar.Erg jammer.
25 sep 2022 om 21:45 Wat is er aan de hand bij het Fornuis? De stroganoff saus, de gratin, de
11 sep 2022 om 21:15 Eten was goed behalve twee stukken van het €81 dure vlees was te lang op het vuur ( te droog ).
6 sep 2022 om 22:10 Verrassend lekker! Sukadelapjes zoals mijn moeder ze vroeger maakte, wat een genot! Hier ga ik zeker vaker bestellen!
11 aug 2022 om 2:06 Zoals altijd lekker gegeten Goeie service en vriendelijke bezorgers
28 jul 2022 om 20:00 Was prima we hadden kip zeker niet droog. Was goed warm. En zeer smakelijk